Over Baem

Van idee tot realisatie. Bureau Baem staat garant voor de geïntegreerde aanpak en onafhankelijke opvolging van uw professionele bouwprojecten.

Bureau Baem is opgericht door Bart Nys en Emmanuel Baert. Met hun opgebouwde ervaring kunnen ze uw bouwproject van idee tot realisatie verwezenlijken.

 

2021_

Bart en Emmanuel verenigen hun ervaring. Met een gedeelde visie creëren ze een duidelijke aanpak en richten samen Bureau Baem op.

2019_

Bart doet een zijsprong als Algemeen Aannemer en verruimt zijn professionele bagage. 

2011_

Bart vervoegt EBA Projects als Project Manager - Interieur Architect.

2003_

Emmanuel start EBA Projects met als missie om zelf bouwprojecten van A tot Z te begeleiden. 

1998_

Emmanuel, architect,  start zijn carriere bij Catella-Codemer. Hij richt er de project management afdeling op.

Het Baem-team

Bureau Baem is opgericht door BArt Nys & EMmanuel Baert. Baem, vier letters, twee partners die hun ervaring samen in de schaal leggen om bouwprojecten van A tot Z te begeleiden.

Bureau Baem vloeit voort uit EBA Projects, opgericht door Emmanuel en de plek waar Bart zijn carrière begon. Na een zijsprong van Bart als Algemeen Aannemer zijn de twee nu opnieuw verenigd.

5 stappen, twee partners en een team van (interieur) architecten en project managers garanderen unieke oplossingen en de nauwgezette opvolging van uw bouwproject.
Emmanuel Baert en Bart Nys

Onze waarden

Onafhankelijk
Zowel qua budgetopmaak, keuze van materialen, bepalen van aannemers als opvolging van de werken trekt Bureau Baem uw kaart.
Integriteit
Uw uitdaging zo correct mogelijk vertalen, aan de slag gaan met de juiste partners, deze selecteren op de passende criteria. In al onze stappen staat integriteit en transparantie voorop.
Proactief
Wij voorkomen problemen en ontwerpen oplossingen. De Baem-aanpak en de stappen die ermee gepaard gaan zorgen ervoor dat alle radertjes van jouw project juist draaien.
Gedrevenheid
Bart en Emmanuel zijn ondernemers die geen uitdaging uit de weg gaan. En niet rusten tot ze het perfecte resultaat kunnen opleveren.
Design
We combineren een efficiënte inrichting met de juiste look and feel. Ons team van (interieur)architecten staat garant voor de symbiose van design en functionaliteit. Harmonieus als het nodig is, ravissant als het kan.

It all starts with your idea.

Benieuwd naar onze Baem-aanpak? Ontdek onze 5 stappen tot een succesvolle uitwerking en oplevering van uw project.

Kwaliteit, Budget en Planning, de 3 pijlers die Bureau Baem gedurende het gehele project controleert.